Jeg må nok si meg litt uenig med deg, Vesteråling.

De fleste (hvis ikke alle her i Norge) 12V LiFe (forkortet fra LiFePO4)
batteripakker som selges idag, har integrert BMS av nogenlunde kvalitet, og de selges som direkte erstatning til blybatterier, med argumentasjon om at man kan bruke eksisterende elektroniske blybatteri-ladere. Det anbefales da å bruke GEL innstilling, siden GEL ikke skal ha noen equalize-lading - dog, LiFe batterier vil greit takle en equalize lading (som ofte ligger på litt over 15,0V), men den er helt unødvendig.
LiFe celler skal ha en nominell topp-ladespenning på 3,60 Volt +/- 0,05 Volt - 14,4V til 14,6V ved 4 i serie. LiFe celler er i forhold til annen Li-kjemi, ganske tøffe; de fleste celler jeg har sett, har en toleranse på maks 3,95 til 4,20 Volt. Skulle man koble på en ladekilde som overstiger toleransen til cellene, så vil BMS'en simpelthen kutte ladekilden fra cellene - som regel rundt 3,90 Volt/celle.
En ren LiFe lader har 2 trinn; CC (Constant Current), hvor laderen pøser på med det den kan av Ampére, inntil spenningen på batteriet kommer opp i 14,4 Volt, hvor den da går over i CV /Constant Voltage); dvs. at spenningen holdes på 14,4 Volt og ladestrømmen avtar etter som batteriet blir helt fullt. Når ladestrømmen kommer ned i noen får hundre milliAmpére, så stopper laderen ladingen helt.
De fleste BMS'er i LiFe batterier balanserer cellene kun under CV trinnet, men enkelte, større batterier (150-200A ++) har óg balansering under CC trinnet.
Elektroniske ladere for bly/AGM/gel osv. har 3 trinn; ofte flere...
De starter som regel med de samme 2 ovenfornevnte trinn, men når trinn 2 er ferdig, så går de over til 'float', eller vedlikeholdslading - som regel en CV spenning på 13,2V til 13,6V. Dette trinnet er helt unødvendig for LiFe batterier, men nødvendig for Blybatterier, særlig ved langtidslagring. (Pga. selvutlading og følgende fare for hard-sulféring. Langtids (måneder ++) vedlikeholdslading av LiFe batterier vil ha noe negativ effekt på kapasiteten på cellene, men noen dager eller en uke eller to, vil ha liten påvirkning.)
Som jeg nevnte i en tidligere post, så er eneste lille ulempen med å bruke en blybatterilader dét at CV trinnet kan være noe kort, hvis cellene er mye ute av balanse. Strømmen som brukes til å balansere cellene med, er ofte ganske lav på disse 'små' (< 150Ah) LiFe batteriene; typisk ikke mér enn 75mA/celleblokk, og hvis cellene aldri blir helt ferdig balansert, så vil man oppleve noe redusert kapasitet på batteriet - som regel etter noen år...
Jeg har for vane å koble en ren laboratoriestrømforsyning, stilt inn på 14,4V, én gang i året på mine LiFe batterier, og la de stå til jeg ser de ikke trekker noe strøm av betydning (< 50mA) lengre - da er jeg sikker på at cellene er balansert 100%.

Jeg vet forøvrig, at AlternativEnergi pleier å gjøre det samme med sine batterier før de sender de ut.

Tilbake til spørsmålet ditt...
Jeg tror den laderen du linket til vil fungere helt greit - bruk da den normale 'fast' ladingen. (Ikke 'cold' eller 'recond' eller no' sånt...)
Forøvrig, så ser jeg Biltema har 2 ladere beregnet på LiFe, men de er tilpasset Biltema's LiFe startbatterier, og har da en ladestrøm på maks 4A/2A...
Som en liten avslutning - her er et bilde av et 12V, 60Ah LiFe batteri jeg selv har puslet sammen av 24 stk LiFe celler på 10Ah hver, med en 60A BMS (Peak 240A/3 sek.) Dette har jeg brukt i vogna i 3 år (brukes fortsatt) - før dét, så var det i fire år, batteriet til el-sykkelen min; da som et 36V, 20Ah batteri...

Vedlegg:
Filkommentar: 6P4S LiFePO4 batteri - 2mm Aluminium plater som strømskinner...
20150728_204724.jpg [ 155.87 KiB | Vist 1018 ganger ]