Norsk Beredskapsforum
http://norsksurvivalforum.com/

Fanget i Antwerpen
http://norsksurvivalforum.com/viewtopic.php?f=8&t=1338
Side 1 av 1

Forfatter:  Draugjeger [ 09 Mai 2015, 00:11 ]
Innleggets emne:  Fanget i Antwerpen

En ganske spennende serie om et fugleinfluensautbrudd i Antwerpen, karantenen og påfølgende problemer. Skikkelig prepping, asså. Dog synes jeg at smittevernmyndighetene er usedvanlig klønete...

http://tv.nrk.no/serie/fanget-i-antwerp ... /episode-1

Forfatter:  Sciens [ 09 Mai 2015, 13:27 ]
Innleggets emne:  Re: Fanget i Antwerpen

Jeg ligger en episode bak, men prøver å få med meg denne serien jeg også. Men det er en god del urealistiske saker der. For eksempel det helt grunnleggende at en påstått fugleinfluensa ikke smitter via luft. Og det at de setter i verk en formidabel karantene før det hadde vært et eneste dødsfall. Det eneste som kan rettferdiggjøre det er at myndighetene visste svært mye mer om dette enn vi har fått vite så langt. I praksis et menneskeskapt virus. Det passer også dårlig med at smittekilden hadde opprinnelse i Afghanistan. Men, men, det er nok nødvendig for å bygge opp og beholde spenningen.

Jeg har jo gått svanger med en ide om å lage en faktaguide om smitte og smittevern, og måten de omgås smitte og forsøker å verne seg, får det til å vri seg i meg. Håpløst!

Forfatter:  Draugjeger [ 09 Mai 2015, 22:26 ]
Innleggets emne:  Re: Fanget i Antwerpen

spennende, men urealistisk. myndighetene er totalt passive og sitter og venter på at noe skal skje. I virkeligheten ville man ha laget et feltsykehus dimensjonert for 5000 på et område de kunne kontrollert.

Dog synes jeg endel av reaksjonene blant de inne i karanteneområdet er bra, f.eks. at det er få som faktisk skjønner hvordan smittevern fungerer. Uheldigvis gjelder det også smittevernmyndighetene...

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/