Norsk Beredskapsforum
http://norsksurvivalforum.com/

Radioreportasje om selvberging og sivil beredskap
http://norsksurvivalforum.com/viewtopic.php?f=71&t=1887
Side 1 av 1

Forfatter:  Melinda [ 12 Sep 2018, 21:51 ]
Innleggets emne:  Radioreportasje om selvberging og sivil beredskap

Hei, vi er to journaliststudenter ved OsloMet, som har veldig lyst til å lage en radioreportasje om selvberging og sivil beredskap. Vi vil gjerne lære mer om det å ta vare på seg selv og hvor godt rustet Norge egentlig er for en potensiell krise. Vi har skjønt at få mennesker får til dette bedre enn dere og vi hadde derfor håpet at en av dere kunne tenke dere å snakke med oss.

Dersom dere ikke ønsker å komme ut med navn og personlig informasjon er det forståelig og helt i orden for oss. Men vi vil gjerne bruke stemmen deres ettersom fordreide stemmer ofte mister troverdighet og det strider imot vår intensjon med reportasjen.

Vi er uavhengige journalister motivert av et ønske om å lære mer om fenomener vi selv har lite kunnskap om. Vi har ikke som noe formål å henge ut noen av dere. Vi vil lære mer om hvordan dere forbereder dere og hvorfor dere gjør det, og videreformidle det videre til lytterne.

Dersom dette er noe du kunne vært interessert i å stille opp på, ta kontakt på PM eller på epost til annaleah.tp@gmail.com eller melinda.haugen@hotmail.com.

Med vennlig hilsen
Anna Leah Poppe og Melinda Haugen

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/