Norsk Beredskapsforum

Forberedelses og overlevelses-forum
Dato/klokkeslett: 19 Jan 2021, 11:03

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
InnleggSkrevet: 05 Des 2017, 12:33 
Avlogget

Registrert: 05 Des 2017, 12:11
Innlegg: 2
Hei,

jeg gjør til vanlig en ukentlig podcast som heter David Skaufjord Forklarer Alt, hvor vi hver uke går bak kulissene til et nytt tema ved hjelp av en ny gjest. Vi har laget podcasten i 3 år, om lag halvparten av episodene handler om media og kreative uttrykk, mens resten er møte med forkskjellige miljøer. Podcasten ble i fjor nominert til "Årets Radiointervju", for episoden "Et kjemisk liv: bipolar lidelse og LSD".

Jeg skal nå lage en 5-episoders podcastserie for Storytel om overlevelse, som heter "Håndbok til apokalypsen". Premisset er at jeg, som fullstendig uforberedt, skal lære meg tips og triks relatert til overlevelse, gjennom samtaler med representanter for tema/emne. Jeg snakker med en jeger i en episode om jakt, en lege i episoden om medisin, en polfarer i episode om overvintring, etc. Til en episode om forberedelse kunne jeg ønske meg å komme i kontakt med noen som har brukt tid til dette, og som også ønsker å snakke om dette.

Opptaket vil ta om lag en time, foregå i Både Ogs studioer i Maridalsveien i Oslo, spørsmålene vil bli sendt på forhånd, og lydfilen vil bli gitt til gjennomlytting med mulighet for innspill på klipp, om man skulle ønske det. Man kan være anonym om man ønsker, det viktigste for oss er å sitte igjen med praktiske tips.

Vi spiller inn i Desember.

Om du kunne tenke deg å prate om forberedelse, ta kontakt med meg på davidskaufjord ved gmail punktum com, eller mie ved badeog punktum no.

Det ferdige produktet vil minne om min vanlige podcast, https://shows.pippa.io/dsfa, bare kortere og mer strukturert, da vi prøver å få hver prat på 20-30 minutter.


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
POWERED_BY
phpBB.no - Norsk phpBB-support