Norsk Survival Forum

Forberedelses og overlevelses-forum
Dato/klokkeslett: 22 Nov 2017, 05:27

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]




Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 19 innlegg ]  Gå til side Forrige  1, 2
Forfatter Melding
InnleggSkrevet: 10 Des 2015, 14:31 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 28 Aug 2013, 20:27
Innlegg: 246
Bosted: Hordaland
Egg?

(Herlig necro, folkens!) :D


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 13 Des 2015, 01:00 
Avlogget

Registrert: 14 Jul 2013, 18:39
Innlegg: 536
Bosted: Møre & Romsdal
Jajonei nå hang jeg ikke med :)

_________________
If you stand for nothing,
you'l fall for anything.


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 14 Des 2015, 09:04 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 08 Mar 2012, 23:21
Innlegg: 1465
"Egg" viser til bondeaksjon ved siste jordbruksoppgjør hvor bønder gikk ut i aviser og fortalte at de nå skulle kjøpe opp masse egg i butikker. Det skapte en viss hamstring fra folk som var redd for at butikkene skulle gå tomme.

"Necro" tror jeg betyr at tråden er gammel. Se også Gamle tråder.


Topp
 Profil  
 
InnleggSkrevet: 14 Des 2015, 21:33 
Avlogget

Registrert: 09 Des 2015, 13:01
Innlegg: 43
Bosted: I fjellet
Jeg er ingen lærer, men spør om dere lurer på noe :-) Lærer fra meg så godt det lar seg gjøre !

Ang krise mel/brødkrise: Dere kan lage brød av all type mel, og lær dere kunsten å lage surdeig,så har dere alltid gjær...

Quinoa kan kokes og blandes med byggmel og stekes som tykt flattbrød. Det samme kan man gjøre med knust og overkokt makaroni. Det er mel i makaroni fra før, men dette blir også mere som en tykk pizzabunn ( og pizza er da ikke vondt ). Om du ikke har ost, så kan du raspe rå blomkål og broccoli...

Maizenna (maismel kan du lage brød av )

Har du ris, så lag risboller : 4 dl vann, 15 gr tørrgjær,1ts salt,1 ts honning,350gr kokt ris, og om du har litt mel,så ha i ca 200 gram,eller knus noen nøtter og bland i litt rosiner. La dette heve litt for du setter blommen på stekebrett med skje. stek de i først 5 min på 250 gr,før skrur den til 180 gr i ca 30 min. Hvis strømmen er borte,så har du hele deigen i en jerngryte med olje i bunnen. stekes på glørne i 40 min under lokk...

_________________
"En oppskrift har ingen sjel. Du, som kokk, må putte sjel inn i oppskriften"


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 19 innlegg ]  Gå til side Forrige  1, 2

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
POWERED_BY
phpBB.no - Norsk phpBB-support