Norsk Beredskapsforum
http://norsksurvivalforum.com/

Mobilapper
http://norsksurvivalforum.com/viewtopic.php?f=41&t=2022
Side 1 av 1

Forfatter:  Candiru [ 07 Sep 2019, 00:57 ]
Innleggets emne:  Mobilapper

Lurer litt på hvilke mobilapper dere synes er bra. Sånn i tråd med forumets tema. Tenker på apper som yr.no, 113, Varsom, Bratt osv.

Pluss kanskje kartapper som Geoviewer osv.

Forfatter:  Fossegrim [ 08 Sep 2019, 00:22 ]
Innleggets emne:  Re: Mobilapper

Jeg liker kommunekart-appen fra Norkart, det kartet er ofte mer oppdatert enn alle de andre, ettersom det er direktekobla til nybygg og sånt i kommunen. Det kan ta år mellom hver gang google kjøper nye lokale kart.

Jeg liker også GPS status, ettersom den forteller posisjon i en masse koordinatsystemer som funker med gamle og nye papirkart, og den forteller hvor nøyaktig den føler den er.

Forfatter:  Asparges [ 08 Sep 2019, 14:35 ]
Innleggets emne:  Re: Mobilapper

Fossegrim skrev:
Jeg liker kommunekart-appen fra Norkart, det kartet er ofte mer oppdatert enn alle de andre, ettersom det er direktekobla til nybygg og sånt i kommunen.


Stor variasjon mellom kommunene hvilke data som finnes i denne appen, har vert borti noen hvor det omtrent ikke er noen ting.

Ellers vil alle apper/nettsider som bruke standard bakgrunnskart fra kartverket være relativt godt oppdatert da disse kartene hentes fra en database som oppdateres fortløpende.

Selv bruker jeg norgeskart appen for turkart (og eiendom+++ når jeg ikke har PC tiljengelig) og gulesider til navigasjon etter vei.

Forfatter:  Vesteråling [ 20 Sep 2019, 05:19 ]
Innleggets emne:  Re: Mobilapper

Jeg bruker regObs som hjelp til å vurdere snøskredfare (den har snø/vann/jord/is).

Og så har appen Strømulykke veldig god info. Dessverre er kunnskapen om strømskader utdatert i store deler av helsesektoren, så denne er veldig nyttig.

Til kart bruker jeg NaVida mye. Den har flere ulike typer kart, inkludert sjøkart. Kan også vise for eksempel gårds-/bruksnummer.

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/