caja skrev:
Har noen her testet å spe Vikingmelka (den på boks) ut med vann for å lage "lettmelk"?
Evt blandingsforhold?
Har ikke prøvd å bruke boksmelk til lettmelk, men som erstattning for fløte i sauser.
Hvis man f.eks. steker seibiff vil du få en fantastisk saus med viking boksmelk.
Spe ut sausen med vann.
Etter at du har stekt seibiffen.... IKKE VASK PANNEN....
Det er i pannen at godsakene ligger.
Etter å ha hatt boksmelken i pannen kan du godt ha litt av mel, salt, og pepperblandingen som fortykkning.
Dette vli bli meget tykkt, så ha minst en boks vann.
Bruk vikingmeltboksen som "målebeger", og for å få med seg siste rest av boksmelken.
Den sausen er (i mine smaksårganer fantastisk) en smaksopplevelse.
Skjær gjerne opp litt løk som du blanker i pannen før du tilsetter boksmelken.
For å lage melk av boksmelken skal man blande i boks vikingmelk med 4 bokser vann.
MVH
Hårek