Jeg har ikke prøv å tørke noe selv, men jeg har ei god gammel kokebok Stor Kokebok heter den fra 1941 på over 800 sider skrevet av Fru Henriette Schønberg Erken.
Denne boka inneholder blant annet oppskrifter på tørking av matvarer, hermetisering, råsyltning, vinlegging slakting, og veldig mye mer.
Den inneholder oppskrifter på veldig mye av det vi finner av spis-bare ting her i Norge.
Det som overrasket meg mest var vel oppskrift på skilpadde

den er nok ikke så lett å finne her i landet.
Anbefaler en tur i bruktsjapper og loppemarked for å se etter denne boka. Veldig kjekk bok med mye informasjon og oppskrifter som kan brukes både til hverdags og i en eventuell krise situasjon.
For min del anser jeg denne som en av de viktigste bøkene jeg har i hus.
Ser nå at det er en nyere utgave av boka som fremdeles er i salg
https://www.bokkilden.no/SamboWeb/produ ... Id=5925958