Norsk Beredskapsforum

Forberedelses og overlevelses-forum
Dato/klokkeslett: 18 Nov 2019, 20:22

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]




Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 31 innlegg ]  Gå til side Forrige  1, 2, 3
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Re: "Canning"
InnleggSkrevet: 04 Nov 2019, 07:23 
Avlogget

Registrert: 13 Nov 2017, 19:28
Innlegg: 96
Bosted: 1 time fra Oslo
Harskning er nesten uunngåelig, men harskning er det som er oksidering av fett, og da må det være oksygen tilstede. Mindre tilgang på luft gir mindre/seinere harskning.

Forsvarets gamle RSP var holdbare i mint 10 år, men det smakte jo bedre av det som var 5 år gammelt enn det som var 10...
sikkert spiselig etter 50 også. ;)


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 31 innlegg ]  Gå til side Forrige  1, 2, 3

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
POWERED_BY
phpBB.no - Norsk phpBB-support