Norsk Beredskapsforum
http://norsksurvivalforum.com/

Tørking av grønnkål og rødbeter
http://norsksurvivalforum.com/viewtopic.php?f=31&t=1449
Side 1 av 1

Forfatter:  Ruth45 [ 09 Des 2015, 12:11 ]
Innleggets emne:  Tørking av grønnkål og rødbeter

For å lage et krydder som gir deg mengder vitaminer,er det greit å tørke grønnkål og rødbetskiver Skjær det tynt,og tørk det enten i ovn på lav varme, eller i en kryddertørker.

Når alt er tørt, så kjøres det i blender så du får et pulver. Ha det i glass med lokk, eller vakuumpakk det. Det er naturlig salt i dette,så du trenger ikke extra salt.

Grønnkål : Grønnkål er en meget sunn grønnsak. Den er kalorifattig og er proppfull av A- og C-vitaminer og andre antioksidanter. Den inneholder også kalsium og fosfor og er en av de grønnsakene som inneholder mest jern.

Rødbeter :Rødbete er mager kost. Den er en god mineralkilde som inneholder fosfor, kalsium og jern.

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/