Norsk Beredskapsforum
http://norsksurvivalforum.com/

Regler for Norsk Survival Forum
http://norsksurvivalforum.com/viewtopic.php?f=2&t=641
Side 1 av 1

Forfatter:  yoda [ 25 Apr 2013, 09:47 ]
Innleggets emne:  Regler for Norsk Survival Forum

Her er gjeldende regler du må forholde deg til som medlem av dette forumet. Vær obs på at reglene kan endres uten varsel.

Forumets formål:
På Norsk Survival Forum diskuteres følgende: Selvberging, forberedelse/klargjøring og overlevelses-teknikker. (Prepping og survivalism).
Diskusjoner utover dette kan fjernes av administrator/moderator.
NSF er ikke et sted for konspirasjonsteorier. Slike diskusjoner henvises til andre nettstder. Se Store norske leksikon for definisjon.

Generelt:
Brudd på reglene kan føre til sletting av poster eller utestenging.
Dette er et privat forum og administrator/moderator har alltid siste ordet.

Brukernavn:
Brukernavnet ditt skal ikke inneholde banneord eller ord som kan oppfattes støtende eller rasistisk.

Avatar:
Avatarer skal ikke virke støtende eller rasistisk. Pornografiske, vulgære eller andre obskure avatarer skal ikke benyttes.

Innlegg:
Finn riktig kategori og lag en tittel som gir mening. Dette gjør det enklere å bruke forumet.
Temaet i tråden skal følges! Innlegg som ikke tilfører tråden noe vil bli fjernet.
Innlegg skal være utfyllende og meningsfulle. Poster som bare inneholder enkeltord, +1, kun smileys eller lignende, kan bli slettet uten forvarsel.
Normal folkeskikk gjelder. Personangrep, sjikane, banning og annet støtende vil bli slettet av administrator/moderator.
Rykter og personlige meninger skal ikke fremstilles som fakta.
Innlegg/linker som klart strider mot norsk lov vil bli slettet umiddelbart uten noen advarsel. Linker til andre upassende nettsider kan fjernes av administrator/moderator.
Innlegg/linker som omhandler ulovlige rusmidler er uønsket. Administratorer/moderatorer vil fjerne innlegg med slikt innhold.

Rettskrivning og dialekt:
Les igjennom det du vil poste et par ganger og prøv å luke bort skrivefeil.
Hovedspråket på forumet er Norsk bokmål. Det er ikke ønskelig at du skriver på dialekt, da det vil føre til at innlegget blir tunglest for de fleste andre.

Reklame/linker for egne nettsider, produkter og/eller nettbutikker er ikke ønsket.

Info til forhandlere og distributører:
Forhandlere/distributører er selvsagt velkommen, men da i form av å opptre som et normalt medlem som svarer på egne, private vegne, ikke som selger/distributør for egne produkter. Forhandlere/distributører skal forsøke å ikke gjøre seg til kjenne som dette på forumet, da det vil føre til problemer med å overholde overstående. Hvis dette først er kjent skal uansett ikke eventuelle spørsmål knyttet til din kommersielle aktivitet besvares, verken på forumet eller via PM.

Vi understreker at forhandlere må unngå å indirekte promotere egne tjenester under dekke av å opptre som vanlige brukere.

Forhandlere kan sende en PM til moderatorer og be om å få promotering under kategorien 'Ressurser'. Dette er en gratis oppføring til glede for både forhandlere (gratis markedsføring) og Norsk Survival Forums brukere! Forhandlers tjenester og produkter må ha relevans til Norsk Survival Forum.

Dersom innlegget ditt blir moderert:
- Moderatorene har en utakknemlig, men viktig oppgave, og plikter å ta opp med brukere av NSF dersom det kommer relevante klager på innholdet i innlegg, omgangstone, eller andre brudd på reglene.
- Når du får en henvendelse, anmodning eller et pålegg fra moderator, skal du svare i en saklig og anstendig tone.
- Respekter moderatorene, de er her for å holde orden i forumet og for å hjelpe brukerne. Dersom en tråd redigeres, stenges eller slettes, er det en årsak til det. Om du skulle være uenig i en moderators avgjørelse kan du rette din klage i en PM til moderatorsjef.
- Du skal IKKE starte en åpen diskusjon om dette på åpent forum.
- Klager skal begrunnes og fremlegges saklig.
- Eventuelle spørsmål eller kommentarer til moderatorenes jobb skal rettes til global moderator.
- Negative og ufine tilbakemeldinger etter pålegg fra moderatorer, eller å ikke imøtekomme pålegg, utløser umiddelbar advarsel om utestenging. Det samme gjelder for de som velger å neglisjere stenging av tråder, og gjenoppretter stengte tema.

- Baksetemoderering er ikke tillatt. Hvis du mener at et innlegg ikke overholder reglene, så bruk rapportknappen i nederste høyre hjørne av posten det gjelder. La være å kommentere regelbruddet i din post.

- Brukere som velger å forlate forumet for godt, skal sende en PM til en av de globale moderatorene om dette. Profilen blir deretter deaktivert, men brukerens innlegg blir liggende. Det vil ikke under noen omstendigheter bli slettet innlegg, da dette kan føre til at tråder brukeren har postet i kan bli usammenhengende eller uforståelige. Se Datatilsynets og Personvernnemdas behandling av dette spørsmålet.

- Poster som bevisst brukes til å motarbeide forumet og dets formål, direkte eller indirekte, aksepteres ikke. "Good-Bye" poster er heller ikke ønsket og vil bli slettet. Dersom du ikke lenger ønsker å delta i forumet vårt, så er det bare å la være. Om du føler behov for å begrunne dette, så ta det i PM til en av de globale moderatorene.

- Det er ikke tillatt å ha mer enn et medlemsskap/brukernavn. Unntaket er administratorer som i tillegg til vanlig medlemskap har et eget brukernavn til administratorrollen.

*Regionale underforum
For å få tilgang til disse må en være aktiv på forumet. Begrunnelsen for dette finner man i et eget emne. Men er man først en slik aktiv bidragsyter, vil man i tillegg til å kunne delta i det regionale forumet man har størst tilhørighet til, også få tilgang til de såkalte bonusforumene, Humor, Off topic og Rollespill/fiction. Disse siste inneholder ikke noe som er sentralt for hovedforumets formål.

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/