Norsk Beredskapsforum
http://norsksurvivalforum.com/

BP-5 i kvanta
http://norsksurvivalforum.com/viewtopic.php?f=10&t=330
Side 1 av 1

Forfatter:  Remedy [ 18 Okt 2012, 10:43 ]
Innleggets emne:  BP-5 i kvanta

Hei

Jeg har vært litt i kontakt med "compact as" som produserer BP-5 og andre nødrasjoner.
De har ikke lov til å selge BP-5 til privatpersoner i norge fordi det har for mye "micronutrients" som kan være farlig når det tas sammen med andre vitamintilskudd etc.
De selger et annet produkt som heter "seven oceans S" som er til livbåter etc og gir mer energi, men mindre vitaminer etc og er beregnet for i utgangspunktet velfødde mennesker som skal overleve i dager eller uker.

Les mer på hjemmesidene deres. Det står opgitt en holdbarhet på 5 år men har lest at de holder i minst 20 år som safe to eat hvis de lagres riktig.

De kan gjøre et unntak for BP-5 men ikke i mindre kvanta. De tilbyr minimum 10 kartonger (a 25 pakker x500g ). Med moms og ukjent fraktsum kan jeg få disse for rundt 900-1000 kr per kartong.

De kvantaene og totalsummen er uaktuelle for meg nå med pengene jeg har idag, men om vi hadde gått sammen flere så kunne det vært en god deal.

"seven oceans S" finnes på netttbutikker til ca 43kr stykk, til sammenligning.

Forfatter:  Sterol91 [ 07 Nov 2012, 05:19 ]
Innleggets emne:  Re: BP-5 i kvanta

jeg har masse BP-5 her hjemme. det er vel 1år og 4 månder siden jeg kjøpte dette, brukte det i ett stort rollespill det mange var flyktinger ovs. har 4 kartonger + en som er åpnet, og kan godt selge noen av dem.
Ang lagrings tiden på 5 år det er uansett hvordan du lagrer de, ligger de kaldt og tørt kan de ligge til de forsvinner, så sikker 50år :)

og det med at de ikke selger til privat personer er riktig, men firma'er for lett fjøpt. det var det vi gjorde.


men bare sende en mail til A-patch@live.no forde jeg er ikke så aktiv her :))

Forfatter:  kingfisher [ 06 Apr 2013, 16:58 ]
Innleggets emne:  Re: BP-5 i kvanta

Fikk tak i en del på villmarksmessa for 25 kr pakken. Holdbar ut 2016. Men rekner med at den kan tøyes vesentlig lengre.

Forfatter:  Njardarlog [ 31 Okt 2013, 12:00 ]
Innleggets emne:  Re: BP-5 i kvanta

Compact As selger "Seven Oscean" til en billig penge, lang holdbarhet (minst 5 år +++). Kjekslignende greie i MEGET gode lufttette 500 grams pakninger à ca 20 kr. Smaker ok, men ikke mer ! Laget spesifikt til katastrofeberedskap med masse vitaminer og greier (også noe transfett pga holdbarhet, så ikke baser kosten på dette). Jeg kjøpe "på døren" noen prøvepakninger, skal nok ta med noen pakker til snarest. Kost / nytteverdi : anbefales

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/